Pogosto nas sprašujejo o prednostih dvoriščnih vrat s pokončnim odpiranjem v primerjavi s klasičnimi dvoriščnimi vrati,
zato smo pripravili seznam glavnih lastnosti naših dvoriščnih vrat.

Prepričani smo, da so Avant Gates najbolj kakovostna dvoriščna vrata z vertikalnim odpiranjem na trgu!

… ne potrebujejo veliko prostora.

Lahko jih namestimo na praktično kakršnokoli lokacijo. Pomanjkanje prostora ni ovira, prav tako ni ovira naklon terena. Prednost pred klasičnimi drsnimi vrati je, da ne potrebujejo prostora za umik vrat, ker se vrata dvignejo v vertikalo in ob tem zložijo. Z vrati Avantgates  lahko pridobimo na številu parkirnih mest.

… so prilagodljiva in samostojna.

Sestavljena so lahko vnaprej (tudi električna napeljava) in kupcu dostavljena v delujočem stanju. To pospeši namestitev na lokaciji. Vrata se lahko v izjemno kratkem času tud razstavijo, prilagodijo in postavijo na drugo mesto v podaljšani ali skrajšani obliki. To nam omogoča prilagodljivost vrat in dejstvo, da jih na drugi lokaciji ni potrebno znova prilagajati.

… so funkcionalna.

Premike vrat ne ovira pesek, kamnita podlaga ali listje, ki predstavljajo oviro za klasična vrata. Prav tako jih ne ovira sneg ali led. Na veter so zelo odporna.

… imajo hidravlični pogon.

Ta pogon zagotavlja popolno delovanje tudi po več letih intenzivne uporabe. Z uporabo hidravličnega pogona smo zmanjšali stroške vzdrževanja in dosegli tiho delovanje vrat. Kombinacije oljnega hidravličnega pogona in elektronskega krmiljenja je najboljša možna izbira.

… so inovativna.

SMOES srl z AVANTGATES uvaja revolucionaren koncept zgradbe. Dejstvo je, da omogoča, da se popolnoma uporabi ves prostor kakršen dejansko je, kar pri tradicionalnih vratih tega ni mogoče. Kot odprta (ali zaprta) se lahko vrata uporablja kot znak, oglasna tabla ali se jih  izkoristi za oglaševalni pano, napis. Tudi z osvetlitvijo.

… so celovit revolucionaren izdelek.

Cena, ki bo zapisana v ponudbi, bo končna, vsebovala bo vse stroške – dostavo,  namestitev ter nastavitve vrat. Tu smo v prednosti pred klasičnimi dvoriščnimi vrati, kjer je končna cena pogosta znana šele po postavitvi. Prednost pred drsnimi / samonosnimi in krilnimi vrati je, da ni potrebnih večjih gradbenih posegov ter zidarskih del. S tem prihranimo pri stroških postavitve. Zaradi jasno specificirane ponudbe lahko primerjamo ceno dvoriščnih vrat s pokončnim odpiranjem s ceno podobnih izdelkov. Pri postavitvah na širokih prehodih, prehodih z padcem tal, pomanjkanjem prostora, itd .., je naša rešitev praktično vedno najugodnejša  in bolj kakovostna.

… so varna.

Vrata so med zaprtjem blokirana. Zaradi dobro premišljene konstrukcije in mehanike jih ne moremo odpreti na silo. Brez zunanje komande se jih ne da odpreti. Odpiranje vrat se lahko uredi iz prostora, ki je pod nadzorom, ki je zaščiten z alarmom in se s tem zagotovi varnost pred nepooblaščenim upravljanjem z vrati.

… so varna za uporabnike in okolico.

Z vgrajenimi več varnostnimi elementi je zagotovljena varnost uporabnikov, drugih oseb, vozil in predmetov pred poškodbami zaradi pomikanja / delovanja vrat.

… so skladna z regulativami.

Vrata so certificirana in skladna s trenutnimi EU regulativami   (EN-12453 ; EN-12445; EN-13241-1 ; EN-12604 ; EN-12605 ; EN-12978 ; EN-418 ; EN-982).

… so zaščitena s patenti.

Zaradi unikatnih rešitev smo dvoriščna vrata zaščitili s patenti – tako v Evropski skupnosti kot tudi drugod po svetu.

Želite informativno ponudbo?

Pošljite povpraševanje!
Pripravili bomo ponudbo na ključ, glede na vaše želje in zahteve.