Po predstavitvi naše prve serije v letu 2006, smo kmalu predstavili novo različico, saj želimo čim bolje izpolniti zahteve in želje naših strank. V novi inačici so na voljo številni sistemi za avtomatsko zapiranje v razponu od 3 do 5,8 metrov dolžine, z največjo višino 1,6 metra.

Vabimo vas, da skrbno preberete tehnične podatke, saj se zgoraj omenjene dolžine nanašajo na dimenzije celotnih vrat, te pa se lahko razlikujejo od dejanske širine vratnih prehodov. Prosimo, da v tabeli preverite stolpec »LP«, ki označuje dejansko širino prehoda.

Prva izboljšava dvoriščnih vrat se kaže v zakritju hidravlične roke, kar omogoča prijetnejši videz in sodoben dizajn. Valji so sedaj dvojni, kar izpopolnjuje tako odpiranje kot zapiranje vrat. Izboljšave so bile izvedene s pomočjo hidravličnega olja, kar poenostavi vzdrževanje in daje večjo zanesljivost skozi čas. Osrednji podporni steber iz pocinkanega jekla smo izboljšali na več področjih. Vse hidravlične in elektronske komponente smo skrili v notranjost stebra, kar omogoča lažje vzdrževanje. Druga izboljšava se nanaša na področje industrije, saj smo želeli razviti poseben steber, ki bi ga lahko uporabili tudi kot del hidravličnih vrat.

Poleg velike moči omogoča hidravlični tlak vratom bolj enakomerno gibanje droga v primerjavi z zapornicami na elektromehansko delovanje. Posebej zasnovana in patentirana je tudi nova naprava, imenovana Pro-Link (po naročilu). Funkcija Pro-Link med odpiranjem vrat prepreči, da bi prišlo do nesreč, kot je stiskanje okončin. Ta naprava, povsem mehanska (in zato absolutno zanesljiva), nam je omogočila uporabo običajnih foto celic, ki so cenovno ugodnejše in bolj zanesljive.

Opcijsko lahko naročite tudi  varnostni element Sicurstop, ki zaznava ovire pri zapiranju dvoriščnih vrat in ob stiku z njo ustavi zapiranje vrat, da ne pride do poškodb.

Od leta 2012 sta na voljo tudi različici s tradicionalnimi železnimi drogovi na konice, ki se bolje podajo podeželskemu okolišu, ter različica popolnoma zaprtih vrat z vodoravnimi paneli. Slednja je estetsko zelo uspešna, saj daje učinek lesenih vrat (po naročilu). Da bi se približali strankinemu okusu naj povemo, da vse naše izdelke lahko pobarvamo z RAL barvo, ki si jo stranka izbere.

 

INOVATIVEN SISTEM ODPIRANJA VRAT
Odprta vrata zavzamejo izredno malo prostora. Postavitev vrat je možna tudi na zelo ozkih prehodih!

odpiranje

Izvedbe dvoriščnih vrat za zasebne objekte

Želite informativno ponudbo?

Pošljite povpraševanje!
Pripravili bomo ponudbo na ključ, glede na vaše želje in zahteve.