industrijska-dvoriscna-vrata

Prvo različico industrijskih hidravličnih dvoriščnih vrat s pokončnim odpiranjem smo predstavili v letu 2004. Pred kratkim smno predstavili novo inačico, saj želimo čim bolje izpolniti zahteve in želje naših strank. V tej novi različici so na voljo številni sistemi za avtomatsko zapiranje v razponu od 5 do 10 metrov dolžine, z največjo višino 2,5 metra. Vabimo vas, da skrbno preberete tehnične podatke, saj se zgoraj omenjene dolžine nanašajo na dimenzije celotnih vrat, te pa se lahko razlikujejo od dejanske širine vratnih prehodov. Prosimo, da v tabeli preverite stolpec »LP«, ki označuje dejansko širino prehoda.

V novi seriji boste naleteli na nekaj novosti. V cilinder za dvigovanje vrat smo umestili hidravlično zavoro, ki deluje pri odpiranju in zapiranju vrat. To poenostavi vzdrževanje in daje večjo zanesljivost skozi čas.

Hidravlična in električna inštalacija se nahaja v posebni omarici, ki je povsem ločena od dvižnih vrat. S tem smo odpravili večni problem pomanjkanja prostora za pravilno postavitev vrat ter poenostavili vzdrževanje na nosilnem stebru. Z ločeno omarico se je povečala tudi varnost, saj se motor ne nahaja v neposredni bližini vrat, kar onemogoča odpiranje vrat nepooblaščenim osebam. Po predhodnem naročilu lahko ločeno omarico dobite tudi v stanovanjski seriji dvoriščnih vrat.

Naša vrata so popolnoma sestavljiva na mestu montaže. S tem smo dosegli, da vse kose lahko prevažamo v kombiju. S tem smo zmanjšali stroške prevoza. Inovacija prav tako omogoča, da lahko prenesemo vrata z enega mesta na drugo mesto že po prvi namestitvi, prav tako tudi omogoča enostavno podaljševanje ali krajšanje vrat. Dvižna vrata s pokončnim odpiranjem so inovativen izdelek z nekaterimi edinstvenimi značilnostmi svoje vrste, ohranjajo pa tudi gospodarski pomen v daljšem časovnem obdobju.

Da bi se približali strankinemu okusu naj povemo, da vse naše izdelke lahko pobarvamo z RAL barvo, ki si jo stranka izbere. Od leta 2012 je na voljo tudi različica popolnoma zaprtih vrat z vodoravnimi paneli. Slednja je estetsko zelo uspešna, saj daje učinek lesenih vrat (po naročilu).

 

Inovativno zlaganje vrat v odprtem položaju.

industrijska-vrata-1
industrijska-vrata-2
industrijska-vrata-3

Avant 2.0I Različica V-STD 5,0 do 10,0m

Vrsta palice: Cevi 40×20 mm, aluminij ali železo
Višina vrat (H): 1200-2000 mm (std.)
Konstrukcija: vroče cinkano jeklo

2-foto

Avant 2.0I Različica XL/XLR 5,0 do 8,0m

Vrsta palice: Cevi 40×20 mm, aluminij ali železo
Višina vrat (H): 2200-2500 mm (std.)
Konstrukcija: vroče cinkano jeklo

3-foto

Avant 2.0I Različica V-DOUBLE 10,0 do 20,0m

Vrsta panele: Cevi 40×20 mm, aluminij ali železo
Višina vrat (H): 1200-2000 mm (std.)
Konstrukcija: vroče cinkano jeklo

Avant 3.0I Različica V-STD-DA in V-DA-TB 5,0 do 10,0m

Vrsta panele: Cevi 40x20mm, aluminij ali železo / 100x25mm, aluminij
Višina vrat (H): 1200-2000 mm (std.)
Konstrukcija: vroče cinkano jeklo

Avant 3.0I Različica V-DOUBLE 10,0 do 20,0m

Vrsta palice: Cevi 40x20mm, aluminij ali železo / 100x25mm, aluminij
Višina vrat (H): 1200-2000 mm (std.)
Konstrukcija: vroče cinkano jeklo

Želite informativno ponudbo?

Pošljite povpraševanje!
Pripravili bomo ponudbo na ključ, glede na vaše želje in zahteve.